Coaching

 

Iedereen komt in zijn of haar leven voor keuzes te staan. Keuzes kunnen moeilijk zijn. Ze dwingen je jezelf af te vragen wat jij wil en wie jij bent. Zeker keuzes rondom belangrijke levensmomenten als ziekte, studie of familie zorgen voor dergelijke vragen. 

 

Er is geen kort antwoord op deze vragen te geven; ze stellen de vraag naar wie jij bent en wat jij van belang vindt in je leven. De keuzes zijn dan ook niet altijd snel gemaakt. In deze samenleving geloven we dat we zelf keuzes moeten kunnen maken, zelf moeten kunnen bepalen wie wij zijn en wat we van belang vinden. Maar soms lukt dat niet. Soms heb je daar hulp bij nodig in de vorm van een goed gesprek of in de zoektocht naar de verschillende wegen die je kan bewandelen.

 

Werkwijze

Samen onderzoeken we dat waar je tegenaan loopt. Ik werk niet met een bepaalde methode, maar zoek naar een manier van coachen die bij jou past. Ik wil je helpen om bewust te worden van je mogelijkheden en van je grenzen.

 

We zoeken naar de waarden die een rol spelen in jouw leven, zodat we tot de kern komen en de verschillende mogelijkheden overzichtelijk kunnen maken. Ik coach van mens tot mens en jouw inbreng is net zo belangrijk als de mijne. Ik blijf bij je tijdens je verhaal.

 

Heb je interesse in een coachingstraject of wil je meer informatie ontvangen? Neem dan contact met mij op.