Tarieven

Voorafgaand aan ieder contact hebben we een vrijblijvend (telefonisch) gesprek om kennis te maken en onze wensen uit te spreken.

Nieuw: het emmertje-vol-pakket

Heb je af en toe behoefte aan een gesprek? Wil je soms een periode meerdere keren je verhaal kwijt en soms helemaal niet? Misschien is het emmertje-vol-pakket dan iets voor jou.

 

Dit pakket bestaat uit 10 afspraken van 1,5 uur. Je mag zelf weten wanneer je deze afspraken maakt, gewoon op basis van wanneer jij er behoefte aan hebt. Of je ze nou uitspreidt over drie weken of over vijf jaar. Alles is mogelijk.

 

De prijs van dit pakket bedraagt 700 euro inclusief BTW. Dat is een korting van 15 procent op de standaard prijs. Dit dient vooraf betaalt te worden. De afspraken worden in overleg gemaakt.

Geestelijke begeleiding en coaching

Iedere afspraak die wij hebben is 55 euro per uur, inclusief btw. Afspraken duren gemiddeld één tot anderhalf uur en worden per keer gefactureerd*

 

Vanaf vijf afspraken is het mogelijk om korting te ontvangen op het uurtarief. De meeste coachingstrajecten duren 5 tot 10 afspraken. Voor geestelijke begeleiding is er geen 'standaard' duur van een traject.

Trainingen

Een training is vanaf 100 euro per uur, exclusief btw.

Dit bedrag is inclusief de voorbereidingstijd en exclusief ruimte die eventueel afgehuurd dient te worden.

* Tot 24 uur van te voren kan de afspraak kosteloos geannuleerd worden via de mail of via de telefoon. Daarna wordt het volledige tarief in rekening gebracht. Tarieven zijn exclusief reiskosten

 

Ik vind het belangrijk dat iedereen de mogelijkheid heeft om coaching of geestelijke begeleiding rondom zingeving te krijgen. Er is altijd een oplossing mogelijk.